Galerija 2014

Utrinki s 5. jubilejnega mednarodnega tradicionalnega polhograjskega pohoda (2014)

Po zopet zelo muhastem vremenu v maju in posledično večkratnem prestavljanju pohoda zaradi hladnega in deževnega vremena se nas je le-to 30. avgusta končno usmililo ter nam postreglo s prelepim sončnim in toplim dnevom. V idiličnem vremenu se je tako kot lansko leto pohoda udeleželo 32 pohodnikov, med katerimi pa je bilo videti kar nekaj novih obrazov. 15 pohodnikov se je podalo na klasični krog, ki se je zaključil v gostilni Vihra. 17 pohodnikov, od tega osem malih razigranih planincev, pa je opravilo z družinskim krogom. Za podmladek se nam torej ni potrebno bati 🙂

P1080211 (2)

Letošnji junaki pohoda so štirje štiriletniki (4×4): Pia, Zala, Matic in Mark, ki so se povsem sami povzpeli na vrh Polhograjske Grmade (898 n.m.v.) in so lahko za velik zgled Poloni, Nataši, Lidiji in Stanki, ki so se ‘izmuznile’ ob robu Grmade do Gont 🙂 .

Image5Čestitke malčkom in vzpodbuda tistim ‘štirim’ lisičkam !!!

Tudi tokrat se ga je udeležil velik prijatelj pohoda Vladimir iz Makedonije in s tem je pohod obdržal status ‘mednarodnega’!

 

Image8

 

 

Naj vas povabim že na naslednji pohod, ki bo prav tako zadnjo soboto v avgustu in za katerega pripravljamo tudi nekaj novosti.

.

Facebooktwitterlinkedin