Galerija 2018

Utrinki z 9. jubilejnega mednarodnega tradicionalnega polhograjskega pohoda (2018)

Letos nas je malce hecalo vreme, tako, da smo morali prvotni termin pohoda prestaviti za teden dni in sicer na prečudovoto sončno toplo nedeljo 9. septembra. 

Pohoda se je tokrat udeležilo 38 pohodnikov in psička Kala, ki je bila veliko veselje vseh otrok :-). Precej je bilo tudi novih mladih in navihanih pohodnikov.

Nekaj stalnih udeležencev je letos manjkalo zaradi takšnih ali drugačnih obveznosti, a so obljubili, da se prihodnje leto pohoda zopet udeležijo.

Letos smo uvedli majhno noviteto in sicer novo traso poimenovano Mladinski pohod. Ker so otroci in njihovi starši vsako leto bolj zmogljivi smo pot po postanku na Gontah nadaljevali po lepi makadamski cesti mimo Tošča do doma na Govejku ter se spustili do gostišča Legastja, od tam pa z avtom do gostilne Vihre,  kjer nas je oštir Klemen s svojo ekipo zopet razvajal z izvrstno kulinariko in povsem do vrha napolnil naše že precej prazne in lačne trebuščke.

Celotno traso Klasičnega kroga so letos prehodili le trije junaki: Tomi, Hine in Budi. Čestitke 🙂

Ostalim udeležencem je bila nova trasa Mladinski pohod zelo všeč in jo bodo ponovili tudi prihodnje leto, zatem pa kmalu presedlali na Klasičen krog. 😉

Datum naslednjega pohoda je že določen in sicer v soboto 31. avgust 2019, zato si ga označite v koledarčkih.

Hvala vsem udeležencem in se vidimo prihodnje leto!!!

Facebooktwitterlinkedin