Galerija 2019

Utrinki z 10. jubilejnega mednarodnega tradicionalnega polhograjskega pohoda (2019)

Navkljub pričujočim klimatskim spremembam nam je bil tudi letos naklonjen bog sonca Apolon, ki nas je na zadnjo soboto v avgustu razvajal s čudovitim, toplim in sončnim vremenom.

10. jubilejnega pohoda se je tokrat udeležilo rekordnih 53 pohodnic in pohodnikov ter

štirinožna »stezoslednica« Mina Gmajniška.

Prvič so se nam pridružili tudi pohodniki, ki so za pohod izvedeli na spletu in po njihovih izjavah so bili navdušeni in se prihodnje leto zopet vrnejo s prijatelji v še večjem številu.

Letos na pohodu izpostavljamo mladega nadobudnega planinca Nala, ki mu je poleg nekoliko bolj izkušenega in starejšega mladinca Davida, že v prvem poskusu uspelo brez telefona, tablic, igric in vse novodobne navlake prehoditi celoten krog. Čestitke!!!

 

Na koncu nas je s svojimi kulinaričnimi novostmi (koruzna ledena juha mmmm) zopet razvajal vedno nasmejani oštir Klemen v gostilni Na vihri – Schwarzmann. 🙂

 

 

 

 

Ob dobri jedači in premnogih kapljicah rujnega, pa so do poznih ur spomine obujali tudi ustanovitelji pohoda, fantje, ki so pred 10 leti orali ledino in določili traso Polhograjskega kroga.

 

Za naslednje leto, pa vam ob istem terminu, v sodelovanju z Lidijo Polhograjsko, obljubljamo nekaj novitet, ki pa naj zaenkrat ostanejo še skrivnost…..????

Datum naslednjega pohoda je že določen in sicer v soboto 29. avgust 2020, zato si ga označite v koledarčkih.

Hvala vsem udeležencem in se vidimo prihodnje leto!!!

Facebooktwitterlinkedin