Galerija

Utrinki s 8. jubilejnega mednarodnega tradicionalnega polhograjskega pohoda (2017)

Tudi v osmo gre rado… 🙂

Zadnja avgustovska sobota nam je zopet postregla s prekrasnim toplim sončnim vremenom, kar dokazuje tudi na široko odprta bodeča neža.

Pohoda se je tokrat udeležilo 37 pohodnikov. Nekaj stalnih udeležencev je letos manjkalo zaradi neodložljivih obveznosti, a so obljubili, da se prihodnje leto zopet vidimo. Nas pa veseli, da je bilo zopet videti kar nekaj novih obrazov, ki so bili po koncu pohoda zelooo navdušeni.

Pohoda se je po letu dni pavziranja zaradi poškodbe kolena zopet udeležil soustanovitelj Tomi, a mu sanacija poškodbe še ni dovoljevala celotnega kroga.

Njegovo čast in čast vseh deklet je reševala Ksenija, ki je letos kot edina prehodila celoten krog. Vse čestitke!!! 

Tretji vedno prezaposleni soustanovitelj Lado -‘gorski zdravnik’ v pokoju  se nam je pridružil na cilju, v gostilni Vihra, kjer nas je z odlično kulinariko zopet razvajal vedno nasmejani oštir Klemen!

 

 

 

Prihodnje leto (2018) bomo uvedli malo noviteto in sicer vedno bolj zmogljivi otroci in njihovi starši bodo pot po postanku na Gontah nadaljevali po lepi makadamski cesti mimo Tošča do doma na Govejku ter se spustili do gostišča Legastja, od tam pa z avtom do gostilne Vihre na kosilo 🙂 mmmmm.

Datum naslednjega pohoda je že določen in sicer v soboto 1.september 2018, zato si ga označite v koledarčkih.

Hvala vsem udeležencem in se vidimo prihodnje leto!!!

Facebooktwitterlinkedin